Tvrdou hořčici zakápneme šťávou z citrónu nebo pomeranče, trochou oleje a rozmícháme.
Získáme opět správnou konzistenci a navíc zajímavou chuť.
Orestujeme cibuli do zlatova, přidáme maso, všechno koření a krátce osmahneme. Zalijeme 300 ml vody
Nakrájenou cibule orestujeme na sádle, přidáme nasekaný česnek a maso. Opečeme asi 5 minut a zasypeme
Nakrájenou cibuli orestujeme na oleji. Přidáme kostky masa, česnek, koření a chvilku restujeme. Pak zalijeme
Na olivovém oleji osmažíme dočervena nakrájenou cibuli a přidáme na kostky nakrájené maso, na kostečky
Maso nakrájíme na kousky, na oleji zpěníme nadrobno krájenou cibuli, zasypeme paprikou, promícháme, vložíme
Svíčkovou nakrájíme na steaky silné asi 1 cm, osolíme je a opepříme. Slaninu nakrájíme na tenké plátky
Cibuli nadrobno nakrájíme a orestujeme ji an rozpáleném sádle. Potom ji zaprášíme mletou paprikou, osolíme
Vynikajici recept!!!!
Ja pridavam koreni od vitany gulas, madarsky gulas a gulasovou papriku. Perfektne to dochuti.