Prémiový obsah
★★★★
36.3K čtenářů
2 h
Kuchař Berda
Když se polijeme pivem a skvrnu ihned po polití vyčistíme savým hadříkem, neměly by zůstat žádné skvrny.
Pokud ano, vyčistíme je nejlépe teplou vodou.
Očištěnou, vykuchanou a umytou divokou kachnu protkneme Během pečení kachnu poléváme vínem, ve kterém byla
Kachnu protkneme slaninou, osolíme a necháme dusit Měkkou kachnu vyjmeme, šťávu necháme vydusit na tuk
Kachnu vykucháme, nakrájíme na porce, ososlíme a s Na talíř dáme vždy kousek pečené kach a zalijeme touto
rozpáleném tuku orestujeme osolené a opepřené čvrtky kachny
Kachnu necháme rozmrznout a opláchneme ji ve studené Upečenou kachnu podáváme s houskovými knedlíky a dušeným
Kachnu omyjeme a osušte papírovou utěrkou. a přelijeme výpekem z kachny.
Rozmrazenou kachnu opláchneme ve studené vodě a osušíme Během pečení občas přeléváme vypečenou štávou a podle
Kachnu omyjeme, osušíme. Během pečení několikrát polejeme vypečenou šťávou.
Kachnu důkladně omyjeme a osušíme. a potíráme kachnu během pečení (alespoň 2krát).