Prémiový obsah
★★★
4.6K čtenářů
1 h
Kuchař Berda
Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
Očištěné, vykuchané a umyté koroptve posolíme, prošpikujeme Měkké koroptve vytáhneme, nakrájíme a polijeme šťávou
Koroptev očistíme a osolíme, neodstraňujeme hlavu ani Koroptev nejprve trochu podusíme na sporáku, pak ji
očištěné, vykuchané, umyté, posolené a okořeněné koroptve Až jsou koroptve měkké, vytáhneme je a šťávu zaprášíme
Oškubané, opálené, vykuchané, vykostěné a vyprané koroptve Když jsou koroptve měkké, vyjmeme je, odstraníme niť
Plátky masa posolit, natřít marinádou, poklást sušenými švestkami (můžou se nechat máčet v rumu nebo
Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme prolisovaným česnekem a hořčicí, poklademe uzeným a
Upečené koroptve opět vyndáme, do výpeku přidáme víno U nás máme falešné koroptve rádi s rýží nebo houskovým
Mladého králíka pokrájíme na díly, osolíme, obalíme v mouce, vejci našlehaném v mléku a strouhance. Díly
Rybu rozdělíme na díly, které osolíme, obalíme v mouce, vejci rozšlehaném v mléku, strouhance a osmažíme
Rybu rozdělíme na díly, které osolíme, obalíme v mouce, vejci rozšlehaném v mléku, strouhance a osmažíme
Řízky si naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí, na každý položíme 2 plátky slaniny a rozetřeme