Prémiový obsah
★★★
36.6K čtenářů
1 h 20 m
Kuchař Berda
Aby nám při krájení cibule neslzely oči, namáčíme nůž při krájení do studené vody.
zaprášíme moukou, osmahneme a znovu podlijeme vývarem a vínem Jednodenní marinování masa ve směsi vína, koření a
Přidáme protlak, podusíme, přidáme víno a dusíme doměkka Do hotového ragú přidáme víno, cukr, sůl, citronovou
Přilijte víno, přidejte bobkové listy a tymián. Nechte guláš vařit přibližně hodinu a půl, dokud maso
Srnčí hřbet potřeme rozetřeným česnekem a posypeme Případně podléváme vývarem či bílým vínem.
Lehce podlijeme vodou nebo vývarem a vínem. přidáme dvě hodiny a v případě potřeby přilijeme vodu nebo víno
Srnčí kýtu vykostíme a očistíme. pečení z pekáče sundáme víko, kýtu podlijeme zbytkem vína
Příprava guláše: Do hrnce dáme rozehřát olej. Směs vmícháváme do guláše do té doby než se nám bude
Na sádle oretujeme nakrájenou cibuli. Maso očistíme a opečeme na základu. Podlijeme vodou, osolíme a
druhé polovině zpěněné cibulky přidáme do kastrolku červené víno, vývar, brusinkový džem smetanu ke šlehání a
tak uz se to vari.. uvidime jak to bude chutnat