Prémiový obsah
★★★
23.5K čtenářů
3 h
Kuchař Berda
Skvrny od mastného vyčistíme tak, že skvrny pokapeme jarem a necháme působit.
Potom látku vypereme normálním způsobem, jak jsme zvyklí.
Mezitím si kančí maso očistíme, omyjeme a osušíme. Poté slaninou prošpikujeme maso, osolíme ho a opečeme
hrnci rozehřejeme sádlo, zpěníme cibuli, přidáme maso Pak maso osolíme, opepříme, přidáme bobkový list, nové
Maso omyjeme, odblaníme, prošpikujeme proužky slaniny Zbytek slaniny rozškvaříme a opečeme na něm maso z
Maso nakrájíme na velké kostky. rozpálíme sádlo, orestujeme na něm cibuli, přidáme maso
Vložíme zpět medailonky masa, přilejeme vývar a přidáme Jakmile je maso měkké vyjmeme sáček s kořením a omáčku
Maso pokrájíme na kostky, ochutíme solí, pepřem, přidáme Když je maso měkké, vyndáme kuličky a listy koření,