Prémiový obsah
★★★
9K čtenářů
1 h 20 m
Kuchař Berda
Aby nakrájené ovoce nezhnědlo a nechceme, aby mělo citronovou chuť, použijeme jakoukoliv citronovu limonádu, dokonce ovoce nasákne příjemnou chuť.
Nakrájené houby podusíme na másle s cibulkou. Rohlíky namočené v mléce rozmačkáme, osolíme, přidáme 2
Směs promícháme a vytváříme z ní karbanátky. Houbové karbanátky podáváme s bramborami nebo hlávkovým
směs zahustíme strouhankou a potom z ní tvoříme malé karbanátky
Mleté maso smícháme s 2 celými vejci a nadrobno nakrájenou cibulkou, kterou předem necháme zesklovatět
Rohlík rozlámeme a zalijeme mlékem. Na malém množství oleje zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme
Pak houbovou směs přendejte do mísy, přidejte housku Ze směsi vytvořte karbanátky a postupně je obalte v
Papriky nakrájíme na kousky a osmahneme na pánvi. Přidáme k masu. Maso okořeníme podle chuti a z hmoty
Maso naklepeme, osolíme a obložíme šunkou a vařeným vejcem. Plátek masa přehneme a zpevníme párátky.