8.1K čtenářů
1 h 10 m
Kuchař Berda
Tvrdou hořčici zakápneme šťávou z citrónu nebo pomeranče, trochou oleje a rozmícháme.
Získáme opět správnou konzistenci a navíc zajímavou chuť.
Vepřové maso pokrájíme na řízky, naklepeme, okraje cibuli a papriku nakrájenou na kolečka, nakrájená rajčata
Maso nakrájíme na řízky, naklepeme, osolíme, potřeme Obalené řízky namáčíme do sněhového těstíčka a osmažíme
Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na řízky, které naklepeme Opečené řízky vložíme na pekáč, na každý řízek dáme
Vepřové maso naklepeme, posolíme, okořeníme černým Potom jedu stranu řízků obalíme v mouce zprudka je
Vepřové řízky rozklepeme hodně do šířky, osolíme, potřeme Řízky obalíme v mouce, ve vejci rozšlehaném s mlékem
Vepřové maso si nakrájíme na plátky, osolíme a opepříme Takto připravené řízky smažíme na rozpáleném oleji
Maso nakrájíme na plátky, omyjeme, osušíme a osolíme. Obalíme v mouce, vejcích s mlékem a ve strouhance
Přidáme prolisovaná rajčata a vývar, vložíme závitky Rajčata spaříme, zchladíme, sloupneme, rozčtvrtíme
Naklepané, na krajích nařezané vepřové řízky opečeme Před dodušením přidáme umyté rozčtvrcené rajčata a
Řízky naklepeme, osolíme, opepříme a nařízneme je po Pak přidáme oloupaná a nakrájená rajčata, pokapeme
Vepřové maso lehce naklepeme, osolíme a opepříme. Plátky naplníme rajčaty, sýrem a přidáme tymián.