Prémiový obsah
★★★
8.8K čtenářů
1 h
Kuchař Berda
Tvrdou hořčici zakápneme šťávou z citrónu nebo pomeranče, trochou oleje a rozmícháme.
Získáme opět správnou konzistenci a navíc zajímavou chuť.
Krém naneseme na těsto a přidáme pokrájená jablka a Hotový karamel nalijeme na koláč.
Jablka oloupeme, nakrájíme na plátky, zbavíme jádřinců Upečený koláč posypeme moučkovým cukrem, nakrájíme
Jablka oloupeme, vyřízneme z nich jádřince a nakrájíme Vzniklé těsto rozprostřeme do formy na koláč nebo na
Jablka nakrájíme na kousky, podlijeme vodou a podusíme Když jsou jablka měkká přidáme ořechy, rozinky, cukr
Jablka omyjeme, oloupeme, zbavíme jádřinců a nakrájíme Posypeme rozinkami a poklademe připravenými jablky.
Jablka oloupeme, zbavíme jadřinců a nastrouháme. Hotový koláč necháme vychladnout a poté ozdobíme čokoládovou