Prémiový obsah
★★★
11.6K čtenářů
45 m
Kuchař Berda
Rybí zápach dostanete z rukou, namočíte-li je na chvíli v mléku.
cukrářský pytlík a na pečící papír nastříkáme tvary pusinek
Hotovou bramborovou kaši smícháme s vejcem, strouhaným Pusinky se hodí jako netradiční příloha.
Pusinky posypeme zbylými mandlemi a pečeme v předehřáté Hotové pusinky necháme vychladnout.
Máslo s cukry vyšlehejte do pěny, vmíchejte vejce jedno po druhém. Přidejte citronovou kůru a mouku.
Ve šlehači našleháme vejce s cukrem do pěny, přidáme džem a po lžících lehce vmícháme hrubou mouku. Na
Pusinky posypeme zbylými mandlemi a pečeme v předehřáté Hotové pusinky necháme vychladnout.
Lískové oříšky nameleme najemno. Bílky ušleháme do tuha. Po částech přidáme cukr a opatrně vmícháme nastrouhané
Bílky trochu osolíme a šleháme je do polotuha. Pak přisypeme krupicový i vanilkový cukr a vyšleháme dotuha
Bílek si ušleháme a přidáme cukr a ořechy. Klademe na plech s pečícím papírem a sušíme v troubě.