Prémiový obsah
★★★
7.9K čtenářů
25 m
Kuchař Berda
Pokud připravujeme větší množství chlebíčků, ať už den dopředu na oslavu, případně nám po nějaké takové chlebíčky zůstanou, uchovejme je v lednici přikryté mírně navlhčenou utěrkou (důkladně vyždímanou).
Chlebíčky tak neokorají a budou téměř jako čerstvé.
Na pánvi rozehřejeme sádlo, z těsta vytvarujeme šišky Hotové šišky přelijeme omáčkou a sezamem.
Z hotového těsta tvoříme šišky, které smažíme na rozpáleném
Z přísad připravíme bramborové těsto, dobře je propracujeme Šišky vaříme v osolené vodě asi 8 minut.
Z těsta poté vytváříme malé šišky, které uvaříme v Uvařené šišky podáváme s posypané mákem, cukrem a polité
trochu mouky a vypracujeme těsto, ze kterého tvarujeme šišky
Brambory oloupeme, nakrájíme na menší kusy a uvaříme v osolené vodě bez kmínu doměkka. Zcedíme, vodu