Prémiový obsah
★★★
6.7K čtenářů
45 m
Kuchař Berda
Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.
Kuřecí řízky omyjeme pod tekoucí vodou, osušíme a nakrájíme do zeleniny a za stálého míchání prohřejeme.
Do misky si na nudličky nakrájíme kuřecí maso, osolíme Naložené maso hodíme na pánev s olejem a orestujeme
kousky a dáme je do větší mísy, přidáme k nim kousky kuřecího masa, pokapeme weorcestrovou omáčkou, přidáme prolisovaný
maso, uvařenou rýži a na kostky nakrájenou zeleninu Směs rýže, masa a zeleniny pořádně promícháme a dusíme
Kuřecí prsíčka osolíme, okořeníme grilovacím kořením Zapékací mísu vytřeme tukem, vložíme maso, mírně podlijeme
Maso naložíme aspoň na hodinu do marinády. Zeleninu grilujeme na grilovací pánvi, maso klasicky
Na rozpáleném oleji orestujeme nakrájený pórek, batát a mrkev. Zaprášíme moukou a zalijeme vývarem. Necháme
a vrstvu masa se zeleninou. Vrchní vrstvu mají tvořit brambory.
Mezitím si připravíme kuřecí maso, které opláchneme Potom vložíme umyté kuřecí maso, které ochutíme solí
Nakonec dáme do misky kuřecí kousky a mozzarellu.
Kuřecí maso očistíme, omyjeme a nakrájíme na kousky Zeleninu pak dáme bokem k masu.
Orestované maso přikryjeme poklicí a dusíme doměkka Mezitím si očistíme a připravíme zeleninu.