Prémiový obsah
★★★
17.4K čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Pokud naložíme čerstvé žampióny na 2 dny do okurkového nálevu, získají vynikající pikantní a plnou chuť.
Halušky připravíme dle návodu na obale. Do hotových halušek vmícháme osmahnutou cibuli se slaninou
Ve vroucí vody uvaříme halušky (které vytvoříme přes Jakmile halušky vyplavuj na hladinu jsou hotové, smícháme
Na pánvi opečeme slaninu na kostečky a přidáme halušky , zelí a smetanu.
V hrnci dáme vařit osolenou vodu a přes síto na halušky Jakmile halušky vyplavou jsou hotové.
Do hotových halušek vmícháme osmahnutou cibuli se slaninou Halušky se zelím a slaninou podáváme s brynzou a opečenými
mouku, zamícháme a do vroucí osolené vody vložíme halušky , uvařené halušky a společně promícháme.
, sůl a přes sítko uděláme do osolené vroucí vody halušky , zelí smícháme s haluškami a posypeme směsí ze slaniny
Vaříme, dokud halušky nevyplavou na povrch. Halušky podáváme s opečenou slaninou, brynzou a posypeme
To protlačujeme přes síto na halušky do vařící osolené Na pánvi opečeme slaninu na kostečky a přidáme halušky
Uzenou slaninu nakrájíme na kostičky a dáme rozškvařit cibuli, opečeme ji dozlatova, pak přidáme okapané zelí