Prémiový obsah
★★★
5.7K čtenářů
45 m
Redakce Recepty.eu
Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
teplé mléko a ručním elektrickým šlehačem vyšleháme kaši
Ne všechny druhy brambor se hodí na bramborovou kaší Do bramborové kaše můžete využít i další suroviny jako
Z přísad si vypracujeme těsto, které zabalíme do folie a na hodinu dáme do lednice. Vyválíme plát asi
Ocet dáme do kastrůlku, přidáme pepř, bylinky a svaříme na polovinu. V lázni si prošleháme 3 žloutky
Maso a sýr pomeleme, smícháme s vejci a mlékem, vypracujeme těsto a necháme přes noc v lednici uležet
Mleté maso, sýr, mouku, mléko, sůl, pepř, papriku a vejce smícháme v míse dohromady, podle potřeby zahustíme
Cukr a čerstvou mletou kávu nasypeme do džezvy, zalijeme studenou vodou, uvedeme do varu, necháme dvakrát
Žloutky rozšleháme ve vývaru, osolíme, nádobu vložíme do hrnce s horkou vodou a za stálého šlehání vodu
Troubu předehřejeme na 200°C. Palice česneku potřeme olejem, zabalíme do alobalu a pečeme 30 minut. Mezitím
Přilijeme smetanu a vyšleháme hladkou tužší kaši. Bramborovou kaši navrstvíme rovnoměrně do zapékací