Prémiový obsah
★★★
7.1K čtenářů
2 h 10 m
Kuchař Berda
Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
bílků našleháme sníh, do žloutků přidáme šťávu z citrónu Plátky z druhého citrónu podáváme zvlášť ke každé porci
Brambory nakrájíme na měsíčky a necháme hodinu odstát Řecké brambory s citronem podáváme jako přílohu.
Brambory nakrájíme na půlměsíčky a necháme hodinu Řecké brambory s citrónem a oreganem podlijeme vodou
Brambory, cibuli a mrkev nakrájíme na kolečka a dáme
Omyté brambory vložte do hrnce osolené, vařící se a každý brambor rukou či vidličkou rozmáčkněte.
petrželku, zakápneme olivovým olejem a pár kapkami citrónu Na přílohu si očistíme brambory (nové necháme se slupkou
Brambory i se slupkou umyjeme a nakrájíme na kostičky Když jsou brambory téměř měkké (cca 20 minut), přidáme
a solí.Oloupané brambory nakrájíme na větší kousky Když se nám voda vypařila, dříve než jsou brambory
Bramboru nařežeme přes struhadlo na plátky o síle 3 překrývaly jen z malé části jako rybí šupiny.,Na brambory