Prémiový obsah
★★★
9.8K čtenářů
45 m
Kuchař Berda
Skvrny od ovoce zlehka potíráme vodou z vařených bílých fazolí a potom je namočíme do podmáslí a citronové šťávy.
Troubu předehřejeme na 180 stupňů a plechy vyložíme pečícím papírem. Všechny suroviny dáme do mísy a
50g ořechủ jemně rozemelte, zbytek odložte. Troubu zahřejte na l60 °C, plech vyložte pečicím papírem.
Všechny suroviny smícháme dohromady a vytvoříme těsto. Z toho pak tvoříme lžičkou malé hrudky, které
Troubu předehřejte na 180°C. Mandle spařte a oloupejte. Poté je rozložte na plech a pečte asi 7 minut
Nakonec doprostřed každé sušenky zapíchněte mandli – sušenky se tím malinko zploští.
Do sněhu přimícháme mandlovou směs. Pak mandlové sušenky vložíme do horké trouby a pečeme
Játra omyjeme, očistíme a nakrájíme na kousky. Šalotky očistíme a nakrájíme nadrobno. Na sádle osmahneme