Prémiový obsah
★★★
5.6K čtenářů
45 m
Kuchař Berda
Pokud připálíme mléko v hliníkovém hrnci, stačí v hrnci povařit jednu cibuli.
Připálené mléko vystoupí na hladinu v podobě pěny.
nalámanou mléčnou čokoládu a máslo a směs nalijeme na mandlový
Tyčinky klademe na plech vyložený papírem na pečení Na ozdobení rozpustíme polevu a polovinu vychladlé tyčinky
Mouku prosijeme na vál, rozsekáme do ní změklé máslo, přidáme strouhané mandle, koření, uhněteme těsto
Rukama vytvarujeme tyčinky a dáme na 60 minut do lednice Tyčinky napichujeme na špejle a celé je namáčíme do
Všechny suroviny promícháme v misce, vypracujeme hladké těsto a necháme ho odpočinout asi 1 hodinu v
Přiklopíme druhou částí a nakrájíme na tyčinky. Poté stočíme a tvoříme tyčinky, které dáme na plech
Tyčinky upečeme v troubě a slepujeme vždy dvě k sobě Polovinu tyčinky namáčíme v čokoládě.
vyválíme obdélník silný asi 3 mm, ten nakrájíme na tyčinky Každou tyčinkou potřeme ušlehaným vejcem, lehce ji
Vypracujeme těsto, ze kterého na pomoučněném vále tvoříme tyčinky Tyčinky posypeme kmínem, mákem či solí a potřeme bílkem