Prémiový obsah
★★★
11.8K čtenářů
1 h 35 m
Kuchař Berda
Pokud máme rádi jemný a nadýchaný tvaroh, stačí jej smíchat s trochou perlivé minerálky.
Marcipán poté využíváme na ozdobení dortů. Marcipán můžeme ještě různě dobarvit cukrářským barvivem
Někdo má marcipán raději méně sladký, dává tedy více mandlovou chuť a takto připravený se používá například
Postup Všechny suroviny smíchat a zpracovat na kompaktní hmotu Foto ilustrační, zdroj: Commons.Wikimedia.org
vzniknout hladké a měkké těsto bez hrudek, jinak se marcipán Mandlový marcipán používáme ke zdobení moučníků, dezertů
vykrajujeme obdélníčky, které poté srolujeme do tvaru trubičky Hotové trubičky naplníme krémem dle chuti.
vykrájíme kolečka o průměru 4 cm a natočíme je na trubičky Vychladlé trubičky namočíme do čokolády a opět necháme
Pásky namotáváme na kovové trubičky. Takto připravené trubičky smažíme v rozpáleném oleji
vypláchnutém studenou vodou na 250 °C, než trubičky Vychladlé trubičky plníme bílkovým sněhem.