Prémiový obsah
★★★
19.9K čtenářů
3 h
Redakce Recepty.eu
Pokud máme již déle uvařenou rýži, například z minulého dne, a chceme ji ohřát k obědu, můžeme ji vložit do čistého neporušeného mikroténového sáčku a na několik minut ponořit do horké nebo vařící vody.
Na krém uvaříme salko ve vodní lázni. Po vychladnutí ušleháme s máslem a natřeme na řezy.
Troubu předehřejme na 180°C. Mouku, mandle, máslo a cukr smícháme v míse a těsto natlačíme do formy 20
Krémem potřeme jeden plát. Karamelovou polevu rovnoměrně nalijeme na vrchní plát
Žloutky utřeme s cukrem, přidáme strouhanku, ořechy a prášek do pečiva, nakonec přidáme sníh. Na plech
Příprava krému: Máslo smícháme s mlékem a vyšleháme krém a dáme do zdobícího sáčku.
Trochu krému si necháme na konečné dozdobení. Potom rozřízneme na 4 díly, potřeme krémem a potáhneme