Prémiový obsah
★★★
16.4K čtenářů
40 m
Redakce Recepty.eu
Ještě teplý koláč s drobenkou hned po upečení polijte několika lžičkami smetany. Bude chutnější a vydrží déle čerstvý. Jde to i s rozpuštěným máslem.
Z těsta vytvarujeme asi 6 cm dlouhé rohlíčky, které Cukrářským sáčkem nastříkáme krém na rohlíčky.
Poté rohlíčky upečeme v troubě při 175°C dozlatova. vychladlé rohlíčky slepujeme po dvou oblíbeným krémem
Na jejich krátké okraje dáme trochu ořechové náplně Před pečením rohlíčky potřeme rozšlehaným vejcem a
vzniklých osmin dáme náplň a směrem dovnitř zarolujeme rohlíček Upečené rohlíčky pocukrujeme nebo přímo obalíme v moučkovém
Rohlíčky dáme na plech vyložený pečícím papírem, potřeme Hotové rohlíčky posypeme moučkovým cukrem.
Ořechovou náplň dáme na širší stranu trojúhelníku a Okraje rohlíčku stiskneme pevně mezi prsty, aby se
Upečené rohlíčky vyklepneme z formičky a necháme vychladnout Konce rohlíčků namáčíme v čokoládě případně přizdobujeme