4.8K čtenářů
50 m
Kuchař Berda
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Na talířích jednotlivé porce ozdobíme polevou, připravenou obalu. nakonec můžeme posypat čokoládou nebo mletými oříšky
Dortíčky slepíme meruňkovou zavařeninou a ozdobíme citronovou polevou a například půlkou višně.
Mezitím si připravíme polevu. Nakonec musí poleva hustá a hladká.
Poleva: Citronovou šťávu přecedíme přes sítko, vmícháme prosetý cukr dle potřeby a polevu rozetřeme na ořechový
Cukr si smícháme s kůrou, šťávou, vodou a uděláme polevu
Na citronovou polevu smícháme prosátý moučkový cukr Dort na povrchu polejeme citronovou polevou, ozdobíme
Mezitím, co se těsto chladí, připravte polevu. Hvězdičky potřete připravenou polevou, rozložte na
Na citronovou polevu smícháme všechny suroviny a vychladlé
Necháme je vychladnout na mřížce, pak zdobíme polevou Perníčky omočíme v polevě a dle fantazie dozdobíme.
Hotové copy ozdobíme polevou. Příprava polevy: Smícháme moučkový cukr s citronovou
Hotové ozdobíme dle nápadu a chuti polevou a poté cukrářskými Příprava polevy: Smícháme moučkový cukr s citronovou