Prémiový obsah
★★★
8.8K čtenářů
1 h 30 m
Kuchař Berda
Jestliže chutná chřest nahořkle, pomůže kousek bílého chleba nebo malý hlávkový salát, který vložíme do vody, v níž budeme chřest vařit.
Lískové oříšky nameleme najemno. částech přidáme cukr a opatrně vmícháme nastrouhané oříšky
Směs vyndáme a zamícháme do ní mleté oříšky. Pusinky jsou křehké a nepotřebují odležet.
cukrářského sáčku a na papírem vyložený plech stříkáme malé pusinky
Bílky ušleháme v tuhý sníh a poté přidáme cukr a ořechy. Jemně promícháme, aby nám sníh nespadl a poté
Bílek si ušleháme a přidáme cukr a ořechy. Klademe na plech s pečícím papírem a sušíme v troubě.
Pusinky posypeme zbylými mandlemi a pečeme v předehřáté Hotové pusinky necháme vychladnout.
Pusinky můžeme dále ozdobit například rozpuštěnou čokoládou
najemno nastrouhaným sýrem a strouhaným muškátovým oříškem trubičkou stříkáme na plech vyložený pečícím papírem malé pusinky