Prémiový obsah
★★★★★
96.6K čtenářů
40 m
Redakce Recepty.eu
Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.
Mouku s moučkovým cukrem prosejeme na vál, přidáme suroviny a vypracujeme těsto, které necháme v chladu
Ze surovin vypracujeme těsto, které po odpočinutí v chladu rozválíme cca na 0,5 cm plát. Vykrajujeme
Z uvedených surovin vypracujeme těsto, které necháme odpočinout a na pomoučněném vále vyválíme na plát
Z uvedených surovin vypracujeme těsto, které necháme v chladnu odpočinout. Poté vyválíme plát a vykrájíme
Spojíme v těsto, vyválíme plát asi 5 mm silný a vykrajujeme malá kolečka. Po upečení slepujeme Nugetou
Z uvedených surovin vypracujeme těsto, které necháme v chladnu odpočinout. Vyválíme plát, vykrajujeme
Brabantské dortíčky necháme zatuhnout. Babiččiny brabantské dortíčky uchováváme v chladu a
Do mouky přidáme kakao a důkladně rozmícháme. Dále přidáme strouhanou citronovou kůru, cukr, namleté
Piškoty si podrtíme v robotu a promícháme s rozpuštěným máslem a rumem. Hmotu si dáme do 6 kulatých tvořítek
Vypracujeme těsto, vypracujeme a vyválíme plát, z kterého vykrajujeme kolečka. Kolečka upečeme a spojíme
Mouku s cukrem, kakaem a ořechy zaděláme žloutkem a změklým rostlinným tukem a vypracujeme těsto.Pokud
Chtěla jsem se zeptat, jaký je rozdíl mezi Brabantskými a Išelskými dortíčky. Děkuji za odpověď.H.
Dobrý den je mi 12 let a baví mě cukrářka moc děkuju za nápad je to dobré cukroví mamce tatkovi a paní učitelce moc chutnalo:)
ti daří i nadále a děláš všem doma samé dobroty a radost.
Pečeme při 180C, podle typu trouby. Naše pece míň, tak cukroví peču většinou při 190C.
Dobrý den, na kolik stupnů se pečou? děkuji už zadělávám těsto:-).. a díky za recept
Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli mohu tam dát i jinou mouku když hladkou ??
Děkuji