Prémiový obsah
★★★★★
28.3K čtenářů
55 m
Kuchař Berda
Přes noc je ponořte do studené vody a trochu osolte.
Ráno budou čerstvá a pevná na dotek.
Upečeme dozlatova a hotové cukroví si spojíme marmeládou Ozdobíme citronovou polevou.
Glazura: 150 g prosetého moučkového cukru a 5 lžic citronové Potřete hotové cukroví a ozdobte například ořechy.
Těsto necháme trochu zchladnout a zalijeme citronovým žloutky, smetanu a cukr dobře promícháme, ochutíme citronovou
V kastrůlku uvaříme pudink a vodou, citronovou šťávou Pomocí cukrářského sáčku naplníme košíčky citronovým
V uvedených poměrech se mi těsto hrozně lepilo a poleva naopak nebyla dostatečně tekutá... Upečením se těsto výrazně nafouklo a ztratilo tvar hvězd, ale tenčí se dělat nedalo, protože těsto moc lepilo