Prémiový obsah
★★★
8.6K čtenářů
1 h 25 m
Redakce Recepty.eu
Tvrdou hořčici zakápneme šťávou z citrónu nebo pomeranče, trochou oleje a rozmícháme.
Získáme opět správnou konzistenci a navíc zajímavou chuť.
Vykrojené hvězdičky pokládáme na plech vyložený pečícím necháme zchladnout, spojíme větší kousky s menšími marmeládou
do každé druhé uděláme malý otvor, aby byla vidět marmeláda Slepíme marmeládou a poté dozdobíme rozpušťenou čokoládou
Vychlazené těsto rozválíme a vykrajujeme hvězdičky Vychladlé slepujeme marmeládou a pocukrujeme moučkovým
Cukroví necháme vychladnout a slepujeme marmeládou. Linecké hvězdičky s marmeládou uschováme v chladu,
rozválíme na pomoučeném vále a vykrájíme formičkou hvězdičky
Vyválíme těsto a vykrajujeme hvězdičky. Po vychladnutí hvězdičky slepíme marmeládou nebo krémem
Zpracujeme těsto, vypichujeme hvězdičky, upečeme a vždy slepíme dvě marmeládou nebo krémem (dle chuti)
plát silný asi 1 cm a vykrajujeme formičkou malé hvězdičky Vykrájené hvězdičky dáme na plech, povrch potřeme rozšlehaným
pomoučeném vále na plát silný asi 3 mm, vykrojíme hvězdičky Cukroví necháme vychladnout, do středu každé hvězdičky