Prémiový obsah
★★★
7.3K čtenářů
1 h 15 m
Kuchař Berda
Nemáme-li k dispozici moučkový cukr, je možné jej vyrobit pomletím cukru krupice v el.
mlýnku na kávu.
Pokud navíc do cukru nasypeme i trochu vanilkového, bude mletý cukr výrazně a příjemně vonět.
Čokoládu rozpustíme v horké lázni. Tyčinky klademe na plech s pečicím papírem a pečeme
Přes mlýnek pak tvoříme tyčinky. Tyčinky pokládáme na plech vyložený pečícím papírem
Nejprve si na hodinu namočíme krupici v mléce. Dáme si cukr, kokos, máslo, přidáme rum a namočenou krupici
Krupici si asi na hodinu namočíme v mléce. Poté smícháme cukr, kokos, máslo, trochu rumu a namočenou
Čokoládu s tukem vložíme do parní lázně a rozpustíme Tyčinky v ní namáčíme do 3/4 a necháme zaschnout na
Čokoládu rozpustíme ve vodní lázni. Tyčinky nalámeme na kousky a namočíme v čokoládě a
Necháme dokladně vychladnout a poté namáčíme v čokoládě
Z konzervy s kokosovým mlékem odebereme jen tuhou část Rozpuštěnou čokoládu smícháme s olejem, namočíme do
Čokoládu rozpustíme ve vodní lázni, přidáme máslo, Roládu polijeme připravenou čokoládou.
necháme vychladnout a pak z poloviny namáčíme do čokolády