Prémiový obsah
★★★★
11.3K čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Ještě teplý koláč s drobenkou hned po upečení polijte několika lžičkami smetany. Bude chutnější a vydrží déle čerstvý. Jde to i s rozpuštěným máslem.
Ze všech surovin vypracujeme těsto, které dáme odpočinout do lednice na cca 2 hodinky. Rohlíčky vytvarujeme
Pak do malých kovových formiček na cukroví vtlačíme Cukroví na spodní straně potřeme náplní a spojíme vždy
Cukroví si musí zachovat světle žlutou barvu. Pečením se v cukroví vytvoří dutina a cukroví se rozplývá
Až se to cpe do formiček, většinou to ještě v ruce při 180°C jako všechno cukroví cca 8 - 10 min - musíš
lednici nejméně 2 hodiny odpočinout.Připravíme si formičky Hmotu do formiček natlačíme a necháme uprostřed malý
Mouku, ořechy, cukr a máslo a mlékem smícháme a vypracujeme hladké těsto bez hruděk. Poté zabalíme do
čokoládových vajíček budeme potřebovat silikonovou formičku Čokoládou vylité formičky dáme na 2 hodiny do mrazáku
potom uždibujeme malé kousky a ty vytlačujeme do formiček tak to vevnitř jakoby zkaramelizuje a nejde to z formiček