Prémiový obsah
★★★
4K čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Smetanu spolu s dření z vanilkového lusku a máslem si přivedeme k varu a poté polijeme rozlámanou čokoládu
Do kastrolku dáme smetanu, cukr a máslo a zahřejeme tak dlouho, než se všechno rozpustí. Pak odstavíme
Čokoládu rozpustíme ve vodní lázni, odstavíme a vmícháme máslo. Mícháme dokud se nerozpustí. Dále vlijeme
Truffles klademe na alobal a necháme zatuhnout. Truffles - čokoládové bonbony jsou výborným a rychlým
Postup je velmi jednoduchý. Všechny ingredience vložte do mixéru a až se vytvoří kompaktní hladká hmota
Instantní kávu jsem zalila vodou, zamíchala a nechala vychladnout. Do větší misky jsem dala mascarpone