Prémiový obsah
★★★
6.9K čtenářů
1 h 45 m
Redakce Recepty.eu
Pokud naložíme čerstvé žampióny na 2 dny do okurkového nálevu, získají vynikající pikantní a plnou chuť.
Mouku, máslo, mandle a cukr smícháme v těsto a dáme Poté formujeme rohlíčky a dáváme na plech s peč. papírem
Máslo spojíme s moukou, cukrem a mletými mandlemi. Horké rohlíčky pak můžeme opatrně obalovat ve vanilkovém
Upečené vanilkové rohlíčky obalujeme za tepla ve směsi moučkového a vanilkového cukru.
Vypracujeme těsto a tvoříme z něj rohlíčky tak, že Díky tomu budou rohlíčky stejně velké.
Do směsi přidejte jadérka vanilkového lusku a studené Upečené rohlíčky, ještě horké, obalte ve vanilkovém
moučkového cukru a mletých ořevhů vytvoříme těsto na vanilkové Ihned po upečení vanilkové rohlíčky opatrně obalíme
nich si potom uděláme válečky a stočíme do tvaru rohlíčků Pečeme dorůžova a obalíme ve směsi moučkového cukru a vanilkového
cukrem, nastrouhanými mandlemi a žloutkem. těsto zabalíme Ještě horké rohlíčky poté obalujeme v moučkovým a vanilkovém
Pečeme na pečícím papíru, dokud nejsou rohlíčky lehce Teplé rohlíčky obalíme v moučkovém cukru.
Z těchto kousků pak tvarujeme rohlíčky. Necháme vychladnout a obalujeme ve směsi moučkového a vanilkového