Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Formy na muffiny vymažeme máslem. Pak přidáme maliny s bílou čokoládou.
Formu nebo formičky na muffiny vyložíme papírovými Nakonec vmícháme kousky čokolády.
mouce prosejeme prášek do pečiva a přidáme kousky čokolády Promícháme a naplníme silikonové košíčky na muffiny
Dobře vychlazený cheesecake polijeme rozpuštěnou bílou čokoládou s máslem a necháme zatuhnout.
Smetanu rozehřejeme v hrnci a přidáme k ní nastrouhanou bílou čokoládu a necháme rozpustit.
bílou čokoládu, do horké, ne vařící, smetany. Nakonec cheesecake polejeme polevou z bílé čokolády
Nakonec můžeme ozdobit polevou z bílé čokolády.
Nakonec přidáme čokoládu a naplníme jimi košíčky na muffiny (papírové či silikonové).