Pokud připravujeme větší množství chlebíčků, ať už den dopředu na oslavu, případně nám po nějaké takové chlebíčky zůstanou, uchovejme je v lednici přikryté mírně navlhčenou utěrkou (důkladně vyždímanou).
Chlebíčky tak neokorají a budou téměř jako čerstvé.
pohybem těsto rozprostřeme po celé pánvi a usmažíme omeletu Stejným způsobem připravíme i druhou omeletu.
V míse si rozšleháme vejce, přidáme špetku soli a pepře. Na pánvi rozehřejeme máslo. Vlijeme vaječnou
rozšleháme se solí a na omaštěné rozpálené pánvi upečeme 4 omelety
pánvi rozehřejeme olej a postupně na něm opečeme 4 omelety Hotovou směs rovnoměrně rozdělíme na omelety, které
Pak na ně naneseme masovou směs, omeletu zabalíme a Hotovou omeletu necháme vychladnout na pokojovou teplotu
a rozmíchaná vajíčka na něj nalijeme (vyjde na 2 omelety Hotové omelety naplníme připravenou směsí a podáváme
Vajíčkovou omeletu necháme na pánvi chvíli prohřát Stejný postup opakujeme i u druhé omelety.
Jakmile máme hotovo, dáme vždy jednu omeletu, poklademe
Pomocí vařečky párkrát jemně promícháme, omeleta tak
Podáváme se zmrzlinou.