Prémiový obsah
★★★
10.1K čtenářů
40 m
Kuchař Berda
Bílý chřest oloupejte škrabkou na brambory nebo speciální škrabkou na chřest. Loupejte od hlavičky směrem dolů. Mladý zelený chřest loupat nemusíte.
Plát kokosové hmoty potřeme rovnoměrně jahodovou marmeládou , krémem a opatrně zavineme do rolády.
Těsto potřeme náplní a roládu znova smotáme. Před servírováním roládu vyjmeme z fólie, posypeme
Jahodovou náplní potřeme hotový piškotový plát a pevně Roláda potřeme zbylou šlehačkou a ozdobíme jahodami
Vejce ušleháme s cukrem a přidáme 3 pudinkové prášky a ½ prášku do pečiva. Krém si vyšleháme z mléka,
Ze surovin uděláme bramborové těsto jako na knedlíky. Těsto vyválíme a na plát poklademe šunku a vejce
Na oleji zpěníme šalotku, přidáme houby nakrájené na kousky, sůl, kmín a lehce podusíme. Maso si rozřízneme
potřeme touto směsí, posypeme parmezánem, zavineme do rolády
Přidáme kakao a med, z bílků ušleháme tuhý sníh, který opatrně smícháme do žloutků. Pečeme 10 - 15 minut
Žloutky důkladně vyšlehat s cukrem do husté bílé pěny a po částech střídavě přidávat mouku a pevný sníh