Když potřebujeme loupat rajčata, před ponořením do vařící vody nakrojíme ve slupce křížek asi 1 cm velký, ve vodě se pak naříznutá slupka nadzvedne a je jednoduché začít loupat.
Bílky ušleháme se špetkou soli na tuhý sníh. Žloutky zašleháme do mouky s cukrem do pěny. Poté obě směsi
válečky o délce asi 40 cm, upleteme cop a stočíme do věnce kousky, vyválíme váleček o délce 20 cm a položíme na věnec
do kterého nakonec zapracujeme oloupané nasekané mandle vánočku a její konce stočíme do kruhu, tím nám vznikne věnec
Věnec dáme na plech vyložený pečícím papírem a potřeme Věnec můžeme před pečením posypat kmínem, hrubou solí
věnce slepíme pomocí peroutky a vody a necháme ještě mandlemi těsně před vložením do trouby.
spleteme do copu, konce copu spojíme aby vytvořili věnec
Potřete jej náplní a posypte nasekanými mandlemi Pokud věnec příliš tmavne, zakryjte jej alobalem
Příprava korpusu: V míse vyšleháme celá vejce společně s cukrem do pěny. Poté přidáme olej, mouku se
V míse vyšleháme žloutek společně s cukrem do bílé pěny. Poté opatrně přidáváme vyšlehanou smetanu, mletou