Prémiový obsah
★★★
10.1K čtenářů
30 m
Kuchař Berda
Aby sýr při smažení nevytékal a byl krásně křupavý, obalíme ho hned raději dvakrát a před smažením necháme ještě půl hodiny v mrazáku.
Příprava omáčky: Hovězí maso protkneme slaninou, osolíme a zprudka opečeme na části tuku. Poté vyjmeme
Žloutek rozmícháme se solí a hořčicí a za stálého míchání přikapáváme olej. Směs rozředíme smetanou,
Chlebíčky poté dozdobíme nakrájenou zeleninou a kolečkem
Majonézu smícháme s hořčicí a přidáme postupně nakrájené okurky, salám a nadrobno nasekanou cibuli. Poté
Pekáč si vymažeme máslem a necháme tuk ztuhnout. Rohlíky nakrájíme na plátky, namočíme v mléce a klademe
Tvrdý sýr nakrájený na silnější plátky, obalíme v hladké mouce. Rozšleháme vejce s trochou mléka, osolíme
Do mísy rozklepneme vejce, přilejeme mléko a přidáme špetku soli a vanilkový cukr. Metličkou dobře rozšleháme
Limetku nakrájíme na kostičky a vložíme do sklenice. Přidáme lístky máty a cukr. Stlačíme ke dnu sklenice
Na sádle orestujeme nakrájenou cibulku, přidáme kmín a mletou papriku. Za stálého mícháme restujeme a
Cibuli oloupeme a nakrájíme najemno. Hovězí svíčkovou třikrát pomeleme v mlýnku na maso. Pomleté maso
Nejprve si připravíme kvásek. Do trochy vlažného mléka s trochou cukru rozdrobíme kvasnice. Poprášíme
Mouky prosejeme s práškem do pečiva a přidáme vejce vyšlehaná s cukrem. Poté přidáme zbytek surovin a