Bylinky, které přidáváme do jídla, nadrobno krájíme nebo nasekáme teprve krátce před dokončením, aby neztratily své aroma.
Do omáčky je přidáváme, až ji rozmícháme, zahustíme a povaříme.
Poté postupně namáčíme jablíčka, které poté obalíme s mandlích a drceném karamelu.
Hotová jablka obalujeme ve vanilkovém cukru spolu se skořicí Podáváme s vanilkovou zmrzlinou.
Obalíme v těstíčku, které si vyrobíme následovně: důkladně Ve skořicovém cukru můžeme smaženou cuketu i obalit
Švestky namočíme do středně hustého těstíčka (připraveného
Nyní si nachystáme těstíčko z hladké mouky, vajec, vkládáme do rozpáleného oleje na smažení.
Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců, nakrájíme na plátky silné asi 1 cm, položíme na plochou mísu, pokapeme
Nejprve si připravíme těstíčko, a to tak, že uvedené Potom je namáčíme do těstíčka a z obou stran smažíme
Játra odblaníme, nakrájíme na menší medailónky, osolíme a obalujeme v mouce a namáčíme v rozšlehaných