Prémiový obsah
★★★
10.5K čtenářů
2 h 20 m
Kuchař Berda
Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
Všechny suroviny smícháme a hotové, řidší těsto nalijeme do předem vymazané a moukou vysypané formy.
Rozehřejte troubu na 160 °C. V rendlíku nechte rozpouštět čokoládu s máslem a mezitím v míse vyšlehejte
Na korpus rozdrtíme sušenky, smícháme s máslem a mandlemi. Směs namačkáme do máslem vymazané formy. Odložíme
Všechny suroviny si postupně rozmixujeme, kompot přidáváme i s nálevem. Nalijeme do vymazaného a vysypaného
Sušenky a piškoty pomocí válečku rozdrtíme. poté smícháme s rozpuštěným máslem a pomocí pěsti napěchujeme
V míse smícháme máslo, heru a cukr. Vymícháme do pěny a pak přidáme mouku, prášek do pečiva a žloutky
Vejce na korpus smícháme v hluboké míse a poté těsto nalijeme na vymazaný a vysypaný plech. Upečeme dozlatova
Vymícháme hladkou polevu, kterou zalijeme celý moučník Po ztuhnutí moučník nakrájíme na kostky a podáváme