Prémiový obsah
★★★
8.2K čtenářů
1 h 30 m
Kuchař Berda
Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
Cukr vsypeme do 2/3 připraveného mléka a uvaříme je. Přilijeme zbylou třetinu mléka, ve které jsme rozmíchali
Zvlášť rozmícháme ve 1/4 l mléka 3 vejce, 2 vanilkové cukry, 2 vanilkové pudinky, 2 lžíce hladké mouky a
Do rendlíku dáme mléko, cukr a vanilkový cukr a přivedeme Hotové žloutkové řezy dobře vychladíme v lednici.
Do směsi přidejte jadérka vanilkového lusku a studené Upečené rohlíčky, ještě horké, obalte ve vanilkovém
Mléko zahřejeme na vlažnou teplotu, rozdrobíme do něj droždí a rozmícháme. Přidáme tuk, cukr, kardamom
V hrnci zahřejeme džus s rumem a přidáme na kousky nakrájený pomeranč. Poté přidáme skořici a necháme
Máslo vyšleháme s oběma cukry, přidáme žloutky, citronovou šťávu a kůru. V druhé míse smícháme krupici
Ve vodní lázni rozpustíme čokoládu a přidáme cukr a vanilku. Promícháme a naplníme do formiček. Necháme
Všechny suroviny rozmixujeme. Je jen na vás, jestli zmrzlinu rozmixujeme také, nebo ji přidáme do sklenice