Prémiový obsah
★★★
5.5K čtenářů
janapozarova
Aby sýr při smažení nevytékal a byl krásně křupavý, obalíme ho hned raději dvakrát a před smažením necháme ještě půl hodiny v mrazáku.
Plechovku si uvaříme ponořenou v hrnci asi 3 hodiny, poté necháme vychladit. Zkaramelizovaný obsah vyšleháme
Vše smícháme robotem a vyšleháme do hladkého krému, vydrží v lednici až dva týdny v uzavřené nádobě.
V kastrolku rozpustíme smetanu s čokoládou a medem. Poté do čokolády vmícháme nadrcené sušenky a nasekané
Tuk rozpustíme v menším kastrůlku. Ve větším hrnku nebo misce vidličkou rozšleháme vejce, přidáme cukr
Utřeme si žloutku s cukrem, přidáme horkou vodu, moučku, mouku s práškem do pečiva, kakao a třeme. Poté
Rozřízneme a namažeme oblíbenou čokoládovou pomazánkou
Máslo utřeme s polovinou cukru a žloutky, bílky ušleháme na sníh a přidáme zbytek cukru, mouku a žloutkovou
Máslo utřeme s polovinou cukru a žloutky. Bílky ušleháme, do sněhu přidáme druhou polovinu cukru, mouku
Příprava náplně: V druhé míse smícháme povolené máslo těsta vtlačujeme do formiček,ne které dáme lžičku náplně
kola, pokapeme rumem, jedno kolo potřeme ořechovou náplní spojíme druhé kolo potřeme marmeládou, vložíme zpět do dortové
Já použila čokoládovou dvoukorunu. Dortovou čokoládovou panenku necháme v chladu ztuhnout