Prémiový obsah
★★★
30.7K čtenářů
50 m
Kuchař Berda
Aby nakrájené ovoce nezhnědlo a nechceme, aby mělo citronovou chuť, použijeme jakoukoliv citronovu limonádu, dokonce ovoce nasákne příjemnou chuť.
Všechny suroviny střídavě napichujeme na špízy. Směsí potřeme připravené špízy a dáme na gril.
Drůbeží játra důkladně očistíme a spolu s krůtím masem napichujeme střídavě žampióny, krůtí prsa, slaninu a drůbeží
Drůbeží játra důkladně očistíme a s krůtím masem a napichujeme střídavě žampiony, krůtí prsa, slaninu a drůbeží
Drůbeží špízy pečeme tak 40 - 45 minut. Drůbeží špízy podáváme s jakkoliv upravenými brambory
Všechno zeleninu důkladně omyjeme. Poté nakrájíme na stejně velké kousky. Napichujeme na špejle osolíme
Na špejle napícháme kousky sýrů - eidam, niva, hermelín. Vybíráme spíše pevnější sýry a poté obalíme
Vyndáme mušle z nálevu, uvolníme z ulit a napíchneme na špízy Špízy grilujeme na rozpáleném grilu asi 3 minuty na