Tvrdou hořčici zakápneme šťávou z citrónu nebo pomeranče, trochou oleje a rozmícháme.
Získáme opět správnou konzistenci a navíc zajímavou chuť.
Kachnu uvaříme téměř do měkka v osolené vařící vodě a dáme ho marinovat do směsi nastrouhané cibule, kari
Rýži uvařte podle návodu.Jemně nasekejte chilli, v hmoždíři najemno nadrťte hřebíček a skořici. Cibuli
Maso si očistíme a naložíme na den do marinády, kterou jsme vytvořili smícháním všech ingrediencí. Lehce
Kachnu očistíme, omyjeme a zvenku i zevnitř důkladně Odleželou kachnu potom naplníme švestkami a břišní
Kachnu očistíme, osušíme, osolíme a posypeme kmínem Kachnu vyndáme a naporcujeme.
Příprava kachny: Kachnu si očistíme, nasolíme, nakmínuje Poté kachnu trošku podlijeme a pečeme pomalu na 120
Připravte si marinádu na kachní prsa. Smíchejte třtinovou melasu s rýžovým octem, solí a kořením pěti
Připravíme si kachnu, kterou očistíme, ochutíme solí Připravíme si pekáč a kachnu do něj položíme prsní
Přidáme naporcovanou, osolenou a opepřenou kachnu, Porce kachny vykostíme, rozložíme je na zeleninový
Zeleninu nakrájíme na kostky a přidáme ke slanině. kachnu Naporcovanou kachnu podáváme s rýži, politou vypečenou
Kachnu osolíme a naplníme jablky nakrájenými na půlky Poté na pekáč položíme kachnu, trochu ji podléváme
Kachnu rozporcujeme, jednotlivé porce osolíme a na chuti můžeme okyselit octem, přelijeme ji na porce kachny