Prémiový obsah
★★★
12.1K čtenářů
1 h 15 m
Kuchař Berda
Pokud připravujeme větší množství chlebíčků, ať už den dopředu na oslavu, případně nám po nějaké takové chlebíčky zůstanou, uchovejme je v lednici přikryté mírně navlhčenou utěrkou (důkladně vyždímanou).
Chlebíčky tak neokorají a budou téměř jako čerstvé.
Jablka zbavíme jadřinců a nakrájíme na čtvrtky. Asi půlku jednoho jablka si necháme na dozdobení a
Jablka nastrouháme, smícháme je s kyselým zelím a rozložíme Na tento podklad dáme péci kachnu.
Kachnu osolíme, vložíme na pekáč, trochu podlijeme Porce kachny na talíři přikryjeme směsí dušených jablek
Po asi 1 1/2 hodině přidáme na kostky nakrájená jablka
Kachnu bez drobů omyjeme, vložíme do pekáče, osolíme Jablka oloupeme a vložíme do vnitřku kachny.
Maso si očistíme a naložíme na den do marinády, kterou jsme vytvořili smícháním všech ingrediencí. Lehce
Kachnu očistíme, omyjeme a zvenku i zevnitř důkladně Odleželou kachnu potom naplníme švestkami a břišní
Připravte si marinádu na kachní prsa. Smíchejte třtinovou melasu s rýžovým octem, solí a kořením pěti
Kachnu očistíme, osušíme, osolíme a posypeme kmínem Kachnu vyndáme a naporcujeme.
Kachnu uvaříme téměř do měkka v osolené vařící vodě Po hodině tuto směs dáme na rozpálený tuk z kachny
Přidáme naporcovanou, osolenou a opepřenou kachnu, Porce kachny vykostíme, rozložíme je na zeleninový
Zeleninu nakrájíme na kostky a přidáme ke slanině. kachnu Naporcovanou kachnu podáváme s rýži, politou vypečenou