Když se polijeme pivem a skvrnu ihned po polití vyčistíme savým hadříkem, neměly by zůstat žádné skvrny.
Pokud ano, vyčistíme je nejlépe teplou vodou.
zalijeme bujonem a do tohoto základu vložíme opečenou roládu Měkkou roládu vyjmeme, odstraníme nit, nakrájíme ji
Nyní si začněte připravovat roládu. Roládu dejte do zapékací nádoby, podlijte vývarem a
Krůtí prso rozkrojíme napůl, ale nedokrojíme, aby nám Zabalíme roládu a stáhneme provázkem.
Maso nakrájíme na 4 plátky, osolíme, opepříme a na rozehřátém másle opečeme. Pak maso přendáme do pekáčku
Plát masa zavineme do rolády, zpevníme provázkem, zakápneme Roládu prudce opečeme na pánvi s rozpáleným olejem
Maso si rozklepeme, osolíme a v misce si smícháme pokrájenou mozzarellu s rajčaty, přidáme bylinky, olej
Krůtí maso rozřízneme tak, aby nám vznikla kniha. V průběhu pečení roládu poléváme výpekem.
Brokolici umyjeme, nakrájíme na jednotlivé růžičky a uvaříme v osolené vodě. Připravíme si hlubokou pánev
Ve velké pánvi rozehřejeme olej, přidáme cibuli, česnek, chilli a 2 okapané nakládané ančovičky. Za stálého