Prémiový obsah
★★★
7.7K čtenářů
40 m
Kuchař Berda
Pokud nám například od pečení zůstanou bílky, můžeme je nalít do mikroténového sáčku a zmrazit.
V případě potřeby je vytáhneme a necháme rozpustit.
Můžeme z nich tak vyšlehat tuhý sníh jako z čerstvých.
Krůtí prsa omyjeme, osušíme a nakrájíme na malé řízečky Řízečky servírujeme se směsí rýže a cizrny a zdobíme
Krůtí maso omyjeme a nakájíme na plátky. Na pánvi rozpálíme olej a smažíme řízečky z obou stran
Omytý chřest uvaříme na páře. Do majolky přidáme najemno nasekané okurky, kapary, šalotky. Ochutíme solí
Maso nakrájíme na plátky, zlehka naklepeme. Osolíme, opepříme a po jedné straně potřeme slabounce rozmačkaným
Kuřecí maso nakrájíme na kousky, omyjeme, osolíme a obalíme v mouce, vajíčku a nakonece v Cornflakes
Květák očistíme, omyjeme a rozdělíme na růžičky a uvaříme doměkka. Květák poté zcedíme rozmačkáme vidličkou
Plátky si asi půl hodiny povaříme ve vývaru, poté necháme okapat. Sýr smícháme s majonézou, přidáme eidam
Maso naklepeme, osolíme a okořeníme, pokapeme olejem, proložíme kolečky cibule, slaniny, papriky. Vše
Celer nakrájíme na centimetrové plátky a asi 5 minut povaříme v malém množství vody. Vychladlý celer
Vybereme větší brambory a důkladně je opláchneme. Každou z nich nakrájíme na plátky zhruba půl centimetru
Cibuli oloupeme, nasekáme velice najemno, nakládané okurky necháme okapat a také nakrájíme na malé kosky