Prémiový obsah
★★★
7.2K čtenářů
1 h 10 m
Kuchař Berda
Bílý chřest oloupejte škrabkou na brambory nebo speciální škrabkou na chřest. Loupejte od hlavičky směrem dolů. Mladý zelený chřest loupat nemusíte.
Poté přidáme kousky celeru, kolečka pórku, nasekané mandle a podusíme, dokud není celer měkký.
Řapíkatý celer nakrájíme na menší kousky a jablka nakrájíme
Oloupaný celer nakrájíme na 8 plátků. Nadívaný celer zavineme do plátku slaniny a dáme zapéci
nakrájíme na tenké nudličky dobře očištěnou slaninu a celer rybího vývaru z kostky a asi čtvrt hodiny dusíme, až celer
Celer oloupeme a nakrájíme na silnější nudličky. Přidáme celer a společně chvíli orestujeme.
Celery očistíme, omyjeme a uvaříme ve slané vodě do Podáváme je na plátcích opečeného celeru, ozdobená