Aby sýr při smažení nevytékal a byl krásně křupavý, obalíme ho hned raději dvakrát a před smažením necháme ještě půl hodiny v mrazáku.
Máslo, žloutky a oba cukry utřeme do pěny. Přidáme tvaroh, banán, mléko a mouku s práškem do pečiva.
nalijeme do vymazané a moukou vysypané formy a poklademe ovocem minut. hotovou bublaninu můžeme podávat s čerstvým ovocem
Připravíme si zapékací mísu a dáme do ní nakrájené ovoce. Posypeme cca 100 g cukru. Pokapeme šťávou z
Bulgur nasypeme do mísy, banány oloupeme, pokrájíme na malé kousky a přidáme se skořicí a jogurtem k
Tvaroh smícháme se žloutky, cukrem a pudinkovým práškem. Těsto rozpůlíme a každou polovinu vyválíme na
Mascarpone smícháme s bílým jogurtem a vanilkovým cukrem. Ušleháme smetanu, přidáme ztužovač, ušlehanou
Z celkového množství mléka odlijeme 200 ml do hrníčku a k němu přimícháme žloutky, vanilkový extrakt,
Uděláme si těsto, ze kterého vykrájíme kolečky, ty potřeme rozšlehaným žloutkem. Do středu si dáme sekané