Prémiový obsah
★★★
19.4K čtenářů
35 m
Kuchař Berda
Pokud vytáhnete máslo z ledničky a ještě tvrdé ho potřebujete namazat, použijte škrabku na brambory na nakrájení tenkých plátků, které půjdou namazat bez problémů.
Kuřecí prso očistíme, osolíme, opepříme a začneme ho Po asi 4 minutách otočíme, poklademe broskvemi nebo
Broskve omyjeme, vypeckujeme, nakrájíme na menší kousky Směs přidáme do hrnce k broskvím.
asi minut stát a potom broskve vyjmeme a oloupeme. Přidáme broskve a necháme vychladnout.
Broskve rozporcujeme a obalíme v těstíčku. V rendlíku rozpálíme olej a obalené broskve usmažíme
Broskve omyjeme, rozpůlíme a vypeckujeme. Řezy na broskvích potřeme máslem a posypeme vanilkovým
Broskev rozkrojíme na poloviny, vyjmeme pecku a do Sníh naneseme na broskve, posypeme mandlemi a dáme
Zralé, ale tvrdší broskve spaříme ve vařící vodě a Takto připravené broskve naskládáme do sklenic.
Největší gastropeklo devadesátek. Tohle konzumují už jen dezoláti