Prémiový obsah
★★★
7K čtenářů
2 h 30 m
Redakce Recepty.eu
Koláče s drobenkou budou šťavnatější, když je ihned po upečení mírně pokapeme smetanou ke šlehání.
Husu si večer před pečením důkladně očistíme, omyjeme Husu dáme do pekáče a podlijeme trochou vody.
Příprava husy: Husu očistíme, omyjeme a osušíme, zvenku Husu položíme do velkého pekáče, podlijeme ji troškou
Husu omyjeme, osušíme a řádně ji osolíme a opepříme Posypeme kmínem a do vnitřku husy vložíme rozpůlený
Husu očistíme a omyjeme zevnitř i zvenčí. Propečenou husu potřeme medem, posypeme sezamovým semínkem
Z uvedených surovin vypracujeme těsto, které necháme v chladu odpočinout. Potom těsto na pomoučněném
Květy si opereme, nastříháme, přidáme nakrájený citron a v litru vody povaříme asi 20 minut. Do rána