Prémiový obsah
★★★
9.7K čtenářů
2 h 30 m
Redakce Recepty.eu
Pokud připravujeme větší množství chlebíčků, ať už den dopředu na oslavu, případně nám po nějaké takové chlebíčky zůstanou, uchovejme je v lednici přikryté mírně navlhčenou utěrkou (důkladně vyždímanou).
Chlebíčky tak neokorají a budou téměř jako čerstvé.
Rozmrazenou husu opláchneme ve studené vodě, rozkrájíme Husu můžeme péci také v celku a rozporcovat až po upečení
Husu umyjeme, osolíme, opepříme z venku i uvnitř. nakrájíme na měsíčky, zbavíme jadřince a vložíme do husy
Husu si večer před pečením důkladně očistíme, omyjeme Během pečení husu pravidelně podléváme a propichujeme
Husu zvenku osolíme. Po upečení vyjmeme husu stranou.
Husu očistíme a vypláchneme zevnitř. Připravenou směsí naplníme husu a dáme péct do trouby
Během pečení poléváme vypečenou šťávou.
Během pečení podléváme husu výpekem, pokud je v pekáči Ke konci pečení odstraníme pokličku, husu potřeme směsí
Rozmrazenou husu opláchneme ve studené vodě, rozkrájíme Husu můžeme péci také v celku a rozporcovat až po upečení
Podle chuti můžeme husu nadít jablky. Před koncem pečení potřeme husu marinádou a troubu
Rozmrazenou husu opláchneme ve studené vodě, rozkrájíme Husu můžeme péci také v celku a rozporcovat až po upečení
Zhruba po první hodině a půl pečení otočte husu prsy Zhruba první 2,5 hodiny pečení je lepší přikrýt husu
Očištěnou husu vykucháme, umyjeme, uřežeme nohy a krk a husu dopečeme do červena.