11.9K čtenářů
1 h 30 m
Redakce Recepty.eu
Kuře lze vyměnit za vepřové maso, oba druhy jsou podstatně levnější než hovězí svíčková.
Aby nakrájené ovoce nezhnědlo a nechceme, aby mělo citronovou chuť, použijeme jakoukoliv citronovu limonádu, dokonce ovoce nasákne příjemnou chuť.
Zeleninu rozmixujeme na hladkou omáčku a zjemníme smetanou Maso nakrájíme na plátky, podáváme s omáčkou a karlovarským
Maso si prošpikujeme slaninou, osolíme a v kastrolu na másle orestujeme kořenovou zeleninu a cibuli.
Zeleninu oloupeme, očistíme, omyjeme a pokrájíme na drobné kostičky. Mleté maso osolíme, opepříme, okořeníme
Očištěné maso osolíme a opepříme, zakápneme trochou oleje a dáme péct na 56°C 60 minut. Mezitím si nakrájíme
Z vajec oddělíme žloutky, dáme je do mísy, přidáme dvě lžíce másla a sůl a utřeme. Pak přidáme smetanu
Příprava omáčky a masa: Prošpikujte maso: ostrým nožem Připravte základ omáčky: v kastrolu rozehřejte sádlo