Prémiový obsah
★★★
7.7K čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Přidejte kuřecí křidélka a důkladně je v marinádě Kuřecí stehna vyjměte a rozložte do pekáčku nebo
Křidélka vložíme do této marinády - NEJLÉPE PŘES NOC Pečeme při 190 stupních asi hodinku, až jsou křidélka
Kuřecí křídla omyjeme, osušíme a kuchyňskými nůžkami Prsty uvolníme kůži na křidélkách a naplníme ji vymačkanou
Křidélka omyjeme, osušíme a jemně potřeme solí. Naplněná a obalená křidélka osmažíme na pánvi v rozpáleném
Vše smícháme a do této marinády naložíme kuřecí křidélka
cukru a koření smícháme marinádu, do které naložíme křidélka Křidélka vytáhneme z marinády, dáme do pekáčku, přiklopíme
směs nebyla příliš hustá a namočíme do ní přes noc kuřecí křidélka.
směs nebyla příliš hustá a namočíme do ní přes noc kuřecí křidélka.
Křidélka nařízneme, dáme do marinády a necháme nejméně