Prémiový obsah
★★★
16.2K čtenářů
1 h
Kuchař Berda
Když se polijeme pivem a skvrnu ihned po polití vyčistíme savým hadříkem, neměly by zůstat žádné skvrny.
Pokud ano, vyčistíme je nejlépe teplou vodou.
Ne všechny druhy brambor se hodí na bramborovou kaší Do bramborové kaše můžete využít i další suroviny jako
Během pečení maso poléváme výpekem. nakrájíme na plátky a podáváme přelitý výpekem s bramborovou
za postupného přilévání horkého mléka připravíme kaši Kaši ozdobíme nasekanou petrželovou natí a podáváme
přes síto spolu s udušenými jablky do připravené bramborové nebo pečeným masům.
scedíme a s mlékem rozmixujeme na hustší, ale jemnou kaši Kaši dáme do pekáčku, zasypeme strouhaným sýrem a dáme
kousky slaniny, necháme rozškvařit a pak nalijeme na bramborovou kaši.
Kaši dáme do zapékací mísy a zapečeme v troubě asi posypané nasekanou petrželovou natí jako přílohu k pečeným
Brambory uvaříme a rozmačkáme na hladkou kaši, osolíme Slaninu nakrájenou na nudličky napícháme do bramborové
Přilijeme smetanu a vyšleháme hladkou tužší kaši. Bramborovou kaši navrstvíme rovnoměrně do zapékací